Fa'aonaponei fa'aonaponei fa'aonaponei fa'atekonolosi moli moli kupiki mo se fale maualuga i fafo

I le aoauli o Fepuari 10, 2022, na matou maua ai se suʻesuʻega mai ia Mr. Li i Hangzhou.O le a latou fa'amanatuina le tatalaina o le faleoloa fou fou ua fausia i le aso 25 o Fepuari, ma latou manana'o e fausia se moli fa'atekinolosi, malulu ma matagofie i fafo i tafatafa o le faleoloa.

Mafaufau o le moli i fafo, e tatau ona le susu, anti-fog, anti-electric shock, anti-faititili ma isi aafiaga ogaoga o le tau.O le mea lea, e tusa ai ma nei mea, na matou faia ai se fuafuaga mo Mr. Li i lena aoauli, ma tuʻuina atu i le gaosiga i lena afiafi.Galue ovataimi, 15 aso e faʻamaeʻa ai le gaosiga.

Ae fai mai Mr. Li na te le faʻapipiʻiina, ma e leai se vaega faʻapipiʻi.I le tali atu i lea fa'afitauli, na matou fa'atulaga ai le matou aufaigaluega e ave le nofoaafi saoasaoa i le faleoloa o Mr. Li i le aso talu ona tu'uina atu le oloa.Na amata le faʻapipiʻiina i le aso na sosoo ai.

 

 

3
1
2

I le mae’a ai o aso e 5 o le fa’apipi’i, ua mae’a loa le fa’apipi’i i le aso nei, ma o le a amata fa’amama ma fa’ata’ita’i moli i luga o le nofoaga mai le taeao, ma sauni ai loa mo le sauniga e tatala ai i le aso a taeao.

800
800 (2)
800 (6)
800 (1)
800 (5)
800 (3)

Matou te moomoo ia i latou se pisinisi manuia ma se tatalaina manuia!!!

 


Taimi meli: Iul-21-2023

Tuu lau Feau:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou.