Su'esu'ega tulaga o moli tioata fa'apitoa fa'apitoa mo faletalimalo maualuluga

Project Background: O le lobby o loʻo i totonu o se faletalimalo maualuga e manaʻomia se moli faʻapitoa ma mataʻutia e faʻaleleia ai le taugata ma le faʻapitoa o totonu.Na mana'o le tagata o tausia i le moli e fa'atupu ai se fa'aola fetu ma fa'afiafia ai malo i le fale.

Fuafua sini:
1. Faia se moli tioata tioata fa'apitoa fa'apitoa fa'atasi ai ma se fa'amalama fa'amalama fetū.
2. Fa'afeso'ota'i i le faiga teuteuga o lo'o i ai i totonu e fa'aleleia ai le taugata o le faletalimalo.
3. Fa'aaoga le tioata maualuga ma le fa'aogaina o tekonolosi fa'amalama e ausia ai fa'aaliga va'aia tulaga ese.
Avanoa o le Poloketi: Fuafuaga, gaosiga, ma le fa'apipi'iina o se moli tioata fa'atusa tulaga ese.Fa'apipi'i fa'amalama fa'amalama e fa'atupu ai se fa'aa'oa'iga fa'apei o le lagi.Mafaufau i le saogalemu ma le malosi o le malosi.

Vaega Fuafuaga: O le vaega o le mamanu o le poloketi e aofia ai tagata mamanu totonu, inisinia moli ma tufuga na galulue faʻatasi e tuʻufaʻatasia le autu o le lagi fetū ma le mamanu o le moli.

Fuafuaga:

1. O le faʻavaa o le moli e faia i le uamea maʻaleʻale ma o loʻo i ai se foliga faʻafefete.
2. O fa'ailoga tioata e sau i siepi ma lapopo'a eseese e fa'atusa ai taimane eseese.
3. O loʻo faʻapipiʻiina le faʻamalama o le LED i totonu o le faʻavaa o le chandelier, ma o le lanu ma le susulu e mafai ona fetuutuunai e ala i le faʻaogaina o le faʻaogaina o le atamai e fatu ai se aafiaga o le lagi.

信图片_20230928173757
fa'aitula'itusi_20230928173726
信图片_201804262123202

 

Fa'agasologa o le gaosiga:
1. Fai le auivi chandelier, tipi ma ueloina le mea uamea stainless saʻo e tusa ai ma le mamanu le masani foliga.
2. Fa'apipi'i le fa'ailoga tioata i le lima, fa'amautinoa o lo'o i ai i tioata ta'itasi le tulaga sa'o ma le tulimanu.
3. Fa'apipi'i fa'amalama fa'amalama e fa'ata'ita'i ma fetu'una'i a'afiaga moli.
4. Faia le fa'atonuga lelei ma le saogalemu o asiasiga e fa'amautinoa ai o lo'o fetaui lelei le lamepa i tulaga talafeagai.

Fa'atonuga fa'apipi'i:
1. Faʻapipiʻi le skeleton chandelier ma faʻafesoʻotaʻi le faʻaogaina o le moli o le LED ma le faʻatonuga atamai i le eletise.
2. Faʻapipiʻi le faʻailoga tioata ma fetuutuunai le tulaga ma le maualuga o elemene taʻitasi e faʻamautinoa ai le faʻaaliga sili ona lelei.
3. Fa'atino su'ega fa'ai'uga malamalama mulimuli ma fetu'una'iga ina ia mautinoa o lo'o fa'aalia lelei le fa'aaliga o le lagi.

Teuteu ma faatufugaga: O le mamanu o le moli e faʻapipiʻi ai le autu o le taimane fetu, faʻaopoopoina se siosiomaga matagofie ma faʻataʻitaʻiga i le pito i luga.O le faʻatulagaina ma le filifilia o faʻailoga tioata e mafaufau i le matagofie o le vaʻaia, ma avea ai le moli e taulaʻi i le vaʻaia.

Aafiaga moli:
1. O le moli e fau ai se aafiaga ofoofogia o le lagi, ma lagona ai e malo i le fale i le pito i luma.
2. O le tagata faʻatau ma le pulega o faletalimalo na matua faamalieina i le faʻamalamalamaina o le moli o le moli ma manatu e sili atu nai lo o latou faʻamoemoega.

fa'aitula'itusi_20230928173726
信图片_201804262123201

 

finagalo faaalia o tagata faatau:
1. O malo ma tagata asiasi sa tumu i le viia mo le mamanu ma le moli aafiaga o le moli, fai mai o se aafiaga vaaia e le mafaagaloina.
2. Ua fa'aleleia atili le tau o le faletalimalo ma ua matua fa'aleleia atili le fa'amalieina o tagata fa'atau.

Aotelega o le poloketi:
1. O lenei poloketi na faʻataunuʻuina ma le manuia le mamanu o le chandelier foafoa ma le autu o le lagi fetu, faʻaleleia le tulaga ese ma le taugata o le faletalimalo faletalimalo.
2. O le fa'amalieina o tagata fa'atau ma tagata asiasi na fa'ataunu'uina fa'amoemoega, ma na avea ai le moli ma se saini teuteu o le faletalimalo.


Taimi meli: Sep-29-2023

Tuu lau Feau:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou.